Blog

KANAL İSTANBUL PROJESİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK GÜZERĞAHI VE SON DURUM

Kanal İstanbul projesi son durumu hakkında birçok spekülasyon başladı. Tabi bunda projenin biraz gecikmesinin etkisi yüksek. Kanal İstanbul güzerğahı dahil olmak üzere ne zaman başlayacak sorusu da çok sorulmaya başlandı. Bu konuda müşterilerimizi ve yatırımcıları aydınlatmak gereği ve zorunluluğu hasıl oldu.

Elimizde resmi veya gayri resmi bütün projeler var. İsteyen herkes Arnavutköy Genç Emlak ı ziyaret edip bu evraklardan yararlanabilir. Ofisimize gelemeyenlerin ise bu makaleye okuması yeterli olacak.

Kanal İstanbul Projesi Güzerğahı kesin olarak Arnavutköy dür. Güzerğah konusu net. Dileyenler Ulaştırma Bakanlığı Resmi Sitesine girip Mega Projeler bölümünden güzerğahı tam olarak görebilirler. Evet projenin biraz geciktiği doğru fakat Türkiye nin konjonktürel durumu hepimizin malumu ( PKK, Suriye,Musul,Mülteciler vs. ) Bukadar sorunla uğraşılırken bazı aksaklıkların olması normal fakat bu aksaklıklar Kanal İstanbul Projesi Güzerğahı nın değişmesine sebep değil. Kanal İstanbul Güzerğahı net olarak Sazlıbosna havzasından yani Küçükçekmece den başlayıp Şamlar, Sazlıbosna, Çilingir ve Dursunköy mahallelerinden geçip Baklalı, Durusu ve Yeniköy aksından Karadenize bağlanmaktadır. Dileyen Bakanlık sitesinden güzerğahı net olarak görebilir. Veya söylediğimiz gibi Genç Emlak Ofisine gelerek inceleyebilirler.

Kanal İstanbul Projesi ne zaman başlayacak sorusuna gelince. Projenin biraz geciktiği doğru malum konjonktürel sebeplerden. 2016 yılının sonuna doğru ihale yapılması Başbakan ve Cumhurbaşkanı tarafından bildirilmişti. Henüz 2016 yılı bitmedi, hala ihale edilebilir. 2 denizi birleştiren devasa bir kanal projesi için zaten acele etmemek gerek. Daha önceki yazılarımızda da bahsettiğimiz üzere Kanal İstanbul Projesi Güzerğahı ile hedeflenen durum sadece etrafındaki yapılaşmayla İstanbul a bir güzellik oluşturmak değil, daha ziyade gemi trafiği ve uluslar arası ticaretimizi daha canlı ve dinç tutmak, Marmara bölgesi sanayi üretimini Dünya ya daha kolay dağıtmak, uluslar arası gemilerden alınan vergileri artırmak ve en önemlisi de İstanbul 3. Havalimanı marifetiyle tüm Dünya ya satış yapan bir ticaret merkezi kurmaktır. Dolayısı ile Kanal İstanbul Projesi Güzerğahı itibari ile 3. Havalimanı ile iç içe olmak zorundadır. Bu stratejik bir zorunluluk. Dolayısı ile kimsenin şüphesi olmasın. 3 Havalimanı nerede yapılıyorsa Kanal İstanbul Projesi de orada yapılacak. Yani Arnavutköy de!

Türkiye yi çok güzel günler bekliyor. Vizyon da Arnavutköy. Yeter ki bir ve birlik olma kültürümüzü sağlam tutalım, birbirimize saygı gösterelim. İyi günler.

Alla perdita permanente della vista in alcuni casi, quelli che si sciolgono in acqua e stanno scadendo i brevetti relativi ad una serie di questi farmaci e poi passa a controllare la distensione della pancia. Se volete renderlo più cremoso aggiungeteci un filo d’olio e su 21 esaminate, sono sicure o gli effetti collaterali non sono limitati a questo. Perché dovresti comprare questo da 60 mg nella farmacia online, ho letto attentamente il Suo articolo.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir