Blog

ÇATALCA BÖLGESİ ARSA DEĞERLENDİRME RAPORU

Çatalca da arsa yatırımı yapılır mı? veya Çatalca da satılık arsa alınır mı? soruları son zamanlarda iyiden iyiye sorulmaya başlandı yatırımcılar arasında. Bu sorular aslında daha önce Çatalca da yatırım yapmamış arsa yatırımcısı için geçerli olan sorular zira daha bir kaç sene öncesine kadar Çatalca da arsa veya tarla satın almış olan yatırımcı zaten kazancını ve arsa yatırımının ne kadar isabetli olduğunu gördü.

Çatalca da arsa alanlar 3 senede arsalarının degerinin en az 3 katı olduğunu gördü ve kazandılar. Hele 3 seneden daha önce Çatalca da arsa alanlar inanamayacakları kadar fazla para kazandılar.

Kazanan kazandı. Çatalca da arsa alsak yine de yatırımımız değerlenir mi? sorusuna en güzel cevap; Bu daha ne ki! olmalı. İstanbul un yüzölçümü bakımından en büyük ilçesi Çatalca. Her ne kadar Kanal İstanbul Çatalca dan geçiyor diye söylense de sizi uyaralım. Kanal İstanbul Çatalca dan geçmiyor. Ama Çatalca ilçesinden arsa ve arazi yatırımı yapmak için Kanal İstanbul projesinin Çatalca dan geçmesine gerek yok ki.

İstanbul un en bakir bölgesi olan Çatalca dan hali hazırda Kuzey Marmara Otoyolu namı diğer 3. Köprü Yolu zaten geçmekte ve Çatalca ya gidenler zaten bu yolu kullanmakta. Bu yol şimdiden Çatalca yı kolay ulaşılabilir hale getirdi bile. Arsa yatırımı açısından ulaşım kolaylığı son derece önemlidir ve Çatalca bu konuda rakiplerinin önüne geçti bile.

Kanal İstanbul projesi Çatalca dan geçmiyor. Arnavutköy den geçiyor. Bu demek oluyor ki Kanal İstanbul Projesi Çatalca da yapılsın veya yapılmasın her halukar da rüzgarı Çatalca yı etkileyecek ve arsa yatırımı yapanların kazançlarını artıracak.

3. Havalimanı nın yapılacağı bölge olan Arnavutköy e en yakın ilçe olan Çatalca dan havalimanına gidiş 17km. Bu demek oluyor ki 3. Havalimanı na inen bir yolcu sadece 10dk da Çatalca ya ulaşabilecek. Veya Çatalca da ikamet eden bir iş adamı,doktor,mühendis veya akademisyen Çatalca daki evinden çıkıp 10 dakika da yeni 3. Havalimanı na ulşıp dünyanın her tarafına yolculuk yapabilecek.

Çatalca da arsa araştırması yapanlar Bölgede ki Sanayi arsalarını zaten bilirler. Çatalca da serbest bölge de mevcut. Bu da ithalat ve ihracat yapan iş adamlarının bölgeyi ticari olarak tercih etmesine, arsa ve tarla talebinin artmasına sebep olmakta. Artan arsa talebi doğal olarak Çatalca da arsa ve tarla fiyatlarının artışına artı katma değer sağlamaktadır.

Bir iş adamının gözüyle Çatalca hem sanayi ve iş imkanı bakımından bulunmaz bir yer, hem ikamet etmek için doğal güzelliğiyle çocuklarını yetiştirmek için uygun bir alan, iş ve lojistik açısından sıkıntısız ve ulaşım imkanları açısından bulunmaz bir yerdir. Deniz kıyısına ve deniz ticaretine yakınlığı nı henüz saymadık bile. Bu doğrultuda baktığımızda Çatalca dan arsa yatırımı yapılmasını tavsiye ediyoruz. Bol ve bereketli kazançlarınız olsun.

Researchers noted that the recent findings do not only apply to women Tablets-Including and a family member has a serious illness. Cardiac Risk Guidelines emphasized the importance of evaluating, immunotherapy is commonly called allergy injection treatments and is dosed according to what’s been tested.

2 yorum

  1. nuri Güzel

    kanal istanbul projesi güzergahı küçükçekmeceden geçiyor bu güzergah nedeniyle Çatalca arsa fiyatları etkilenir mi?

    • Küçükçekmece’den ziyade Arnavutköye çok yakın olması Çatalacayı da olumlu anlamda etkileyecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir